tisdag, september 06, 2005

Gäääsp!

Gomorron vänner!
Imorse tyckte Elias att halvsju var en bra tid att kliva upp...som tur var så gick F upp då och fixade frukost till Elias och jag fick sova en stund till! Skönt :-). Gick som vanligt och la mig alldeles för sent igårkväll och känner mig aptrött idag *snark*! Varför lär man sig aldrig???? Själva graviditetströttheten som kommer i början har som ni säkert förstår gett med sig nu och jag kan hålla ögonen öppna efter klockan åtta på kvällen. Det är ju en faslig tur eftersom jag i jobbar nätter *s*.

Just idag ska jag dock jobba på dagen med schemajobb. Just nu är jag inte ett dugg sugen på att åka in och sitta med siffror hela dagen....men det blir ju lite extra pengar iaf och det skadar ju aldrig! :-)

Nu ska jag strax se till att både jag och lilla godingen blir klara för avfärd här! Ha en toppendag! *kram*

3 kommentarer:

Mindi sa...

Vad skönt att du inte är så trött längre.Jag minns då jag väntade Lovisa, jag var helt otroligt trött. Fanns inte en chans i världen att hålla sig vaken än längre till klockan 8 på kvällen. Ja jag var trött hela tiden... sjukligt trött... tss. Tänker på dig som har varit tvungen att jobba natt uppe på det också. Pust. Men skönt att du är piggare!!!!

Kram, kram!

webmosterhelene sa...

Hej gumman! På gott och ont att grav.tröttheten försvinner, eller hur? Man blir så himla trött på annat sätt istället (pga sena uppekvällar *s*)... Visst var det en fin bok jag fått? Jag har beställt den från http://www.creatingkeepsakes.com Vet inte om någon svensk scrapbutik kommer ta in den, men det gör säkert nån iaf... Du gumman, vi får ses snart och åka till nya butiken Scrappa i Vasastan :) Så mkt fint!! Kraaaaam /Helene

Karin sa...

Gomorron Helene!
Japp, vi MÅSTE åka dit o kika nån dag! Så nyfiken! *kraaaaaam*