onsdag, februari 20, 2008

Varken...

...scrappande eller kudden blev det efter gårdagskvällens inlägg. Precis när jag bestämt mig för att gå och sova vaknade en lite varm tjej och ville absolut inte gå o lägga sig igen. Så det blev lite mys i soffan och slötittande på tv:n innan kudden. Även inatt har jag haft en liten varmkorv som sovit på min kudde....efter två sådana nätter är min rygg mindre glad...men vad gör man?! Hellre ett sovande barn bredvid sig i sängen en ett som är vaket och vill leka när man själv är supertrött.

Ebba och jag är hemma idag också eftersom hon fortfarande har feber, förmiddagen har gått åt till att bygga duplo, mysa i soffan och läsa böcker!

Imorn ska jag åka 12-timmars till Åland med mitt jobb. Planerings/nöjesresa kallas det. Eftersom mitt jobb lägger ner i maj (jag har fått nytt jobb :)) så antar jag att det den här resan blir mer nöje än planerande :) Vi brukar ha trevligt på våra resor...det som är mindre trevligt är att vi ska vara på Viking-terminalen 07.15 :-o....kommer vara sååååååå trött!

Nu ska jag passa på o sortera lite foton medan loppan sover tupplur!

kram /K

2 kommentarer:

Anna sa...

Hoppas skruttfian mår bättre nu och att du kommer få en trevlig resa.

Vinterkramen Anna

Trollmor sa...

Hejsvejs!
Önskar dig en trevlig resa och krya på sig till en liten varmkorv :-) Känner igen "ont i ryggen" av att sova med en liten Trollunge, som inte ligger precis stilla då hon sover. Ha det gott och var rädd om er!

/Trollmor