söndag, februari 01, 2009

090201 ~ vill ha


Spana in denna smarta och coola bandförvaring. Man stoppar i alla band i väskan och drar sedan ut varje genom små hål i plasten. Lätt att se vad man har för band och att använda av dom...åsså ser den ju så söt ut också, igelkotten! Just den här tillhör Anna S och vi andra blev alla väldigt sugna på en egen...så som jag skrev i rubriken: Vill ha :)

Scrapträffen har varit inspirerande och kul som alltid...det här året dock med lite bacillinslag då stackars Aston var krasslig och även Helene. Framåt söndagen var dom båda lite piggare och det var skönt att se. Nu skickar jag en massa kryapåsig-kramar både till dom och till Åsa och hennes familj *kramar om* Som bonus idag får ni en bild på helgens sötaste scrapträff-deltagare:


Söt-Aston!

Tack goa tjejer för en härlig och inspirerande helg!!!


*************

HÄR hittar du länkar till andra "Dagens foto-fotografer"!!

4 kommentarer:

AnnaHanna sa...

Som sagt, tack för najsigt sällskap, både på resan och i den kreativa processen.
Nu måste jag gå och slagga. Vi höres.
Kram //Anna

webmosterhelene sa...

Tack själv, älskade vännen!! Även om jag var rätt tråkigt sällskap måste jag säga att ni förgyllt denna krassliga helg!! Utan er hade det nog varit grymt mkt jobbigare... Nu hoppas jag innerligt att ni alla slipper bli krassliga!! Aston har precis ätit hela 165 ml, första gången sen tisdagkväll. YIPEE!! Han sover, men jag blev så glad att jag måste surfa lite ;-) Puss, vi syns snart igen och då ska vi vara FRISKA!!

Lenalandis sa...

Vilken smart väska sådan vill jag också ha! Ska bli kul att se vad du scrappade!

Ejris sa...

vilken cool bandförvaring..men blir det inte trassligt i den att de knyter sig med varann..banden alltså?