fredag, januari 20, 2006

Weeeeeeeeeeeeee..

...våra sängar är tillbaka från omfjädringen!!! Som jag har längtat....4 nätter på soffan när man är höggravid är ingen höjdare :-o Har inte hunnit vila ännu utan bara provlagt mig lite o jag tyckte nog att det kändes skönt då iaf! Återstår att se när vi lägger oss ikväll om det blivit så bra som vi hoppats! *håller tummarna*

I övrigt håller vi på och "boar" en del här hemma inför "Kalle-Majas" ankomst. Mkt som ska fixas med o massor som ska rensas ut så vi får lite mer plats :-)

Idag snöar det som bara den o är kallt....-10 grader! *brrrrr*

Magfoto kommer lite senare...Fredrik har kameran med sig idag så jag har inte kunnat fota ännu....men det kommer :-)Här kommer magfotot:
Vecka 35+0
Tänk...nu är det inte så länge kvar! *läääääääääängtar*
Börjar känna mig väldigt stor o otymplig...o att ta på sig skorna är ett helt projekt nu *pust*
kram /K

6 kommentarer:

AnnaHanna sa...

Men va bra att ni fått tillbaka sängarna redan. Man är ju van att de (olika typer av näringsidkare som har ett garantiansvar) lovar runt och håller tunt. Ca tre dagar kan ju lika gärna innebär ca tre... veckor - sa vi väl?
Maggen börjar se "påtaglig" ut :-)
Såg att du hade shopfrossat lite på senaste tiden också. Försökte skriva ett inlägg häromdagen men så hängde sig allt och orkanens öga (på jobbet) var förbi och det blev inget mer.
Men nu börjar jag vara lite mer i fas så vi hörs nog snart.
Kram //Anna

Sara sa...

Tittar in hit en sväng.... hittade din länk på Sussies sida!
Vilken jätte fin bild på din mage! Man glömmer så snabbt sen hur stor den var... liksom, hur kunde man röra sig.. haha! ;-) Men det närmar sig för dig... snart får du träffa den lille! Spännande.. lycka till!

webmosterhelene sa...

Hej darling!! Skönt att sängarna är tillbaka! Är de så sköna som ni trodde??? Weeeee, tänkt att det bara (!!!) är 5 veckor kvar, shit vad fort det går! Snart är ni 2-barnsfamilj ju, hur coolt är inte det??????

Kram
/Helene

Mindi sa...

Jisses, näe nu är det verkligen inte långt kvar! Så fort det går!!!

Kram kram!

Anonym sa...

Vilken härlig mage Karin! Tror att vi spelar i samma liga du o jag :)
Tänk i morgon har jag bara 4 v kvar till BF. Helt makalöst!

Ser att du shoppat lite kläder ;) Jag har faktiskt inte handlat en enda ny sak än. O det lär det nog inte bli heller, så länge jag har foten gipsad. Det ska av 20 feb o bf är 21 feb .... :)
kram på dig!

/ Lina

Sandi sa...

Förstår att längtan är stor efter bebisen nu. Snart är det verkligen dax!
Är sängen så skön som ni önskade?

Kram från en Sandis