fredag, januari 27, 2006

Veckans magfoto & lite babbel!

Fattar ni....nu är det inte långt kvar innan "Kalle-Maja" är hos oss!! Jag har nog först nu insett hur kort tid det är kvar.....gahh...bara ca 3 veckor! Jo, jag vet att bf-datumet är 24/2 men jag har nu beslutat (med hjälp av läkaren på spec.mvc) att "Kalle-Maja" ska komma ut med planerat snitt. Detta pga dom komplikationer jag fick efter Elias födelse. Jag var verkligen emot snitt från början men ju mer jag tänkt på det så har det liksom känts mer rätt och nu när beslutet är taget känner jag mig mkt lugnare! Nu väntar vi på kallelsen med datum för snitt o för besök innan snittet! 7-10 dagar innan bf är det tänkt att snittet ska göras! *weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pirrigt i magen*
Har fotat magen idag:
Vecka 36+0

Idag har jag varit inne i stan o fikat med några andra som också väntar smått i februari! Vi hade som vanligt mkt trevligt o massa krämpor o annat att diskutera *ler*. På vägen hem halkade jag dock till o sträckte mig i ljumsken....aj aj aj...fick gå myrsteg hela vägen hem från Konsum o blev "omsprungen" av en gammal dam med käpp *jobbigt*!


Passar på att slänga med lite gravidsiffror också:
Dagens datum är 2006-01-27
Du har gått 252 fulla dagar (av 280).
Du är i tredje trimestern (av tre)
Du är i 9:e månaden (av 9 - kalendermånader)
Du är i 9:e gravmånaden (av 10 - lunarmånader)
Du är i 36:e veckan (av 40)
Du är i v36+0 (av 40+0)


Just det, måste ju berätta att vi är nöjda med våra sängar. Har haft dom i en vecka nu o det känns riktigt bra..även om jag har lite svårt att sova o så just nu så känner jag helt klart skillnad mot innan! Så skönt :-)


Nu ska jag fixa lite fika o invänta att boysen kommer hem :-)


kram /K

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig bebismage du har! Söt.
Ska passa på att kolla in din blogg lite med. ha en bra fredag.
min finns som sagt på
johannapanna146.blogg.se

Sandi sa...

Sötaste Karin!
Snittet kommer gå jättebra och snaaart har ni bebis hos er, sååå spännande!

Jag tror det är ett bra beslut för dig iom att det blev som det blev med Elias.

Jag måste återgå till jobbet nu,
*Kram kram*

webmosterhelene sa...

Hej darling! Fiiiina magen! Ska bli så spännande att se lilla "Kalle-Maja", är så nyfiken på vem det är som döljer sig därinne :)

Mmmm, är rätt produktiv på scrappandet just nu. Det är det enda - förutom fotograferingen - som får mig att koppla av. Jag har en hel del stressymtom just nu, illamående, svimningsattacker, yrsel, nackvärk och huvudvärk/migrän... Det är inte skoj... Så jag försöker ta det lite lugnt... Så gott det går iaf....

Kramen!

Suss sa...

Hej vännen! Kikar in en snabbis och uppdaterar mej i ditt liv =)
Fin-fina magen och snart kommer hon! (så nu ingen tror att ni vet vad det blir och jag med vet, så vill jag säga att det är bara min gissning)
Hur har ni det på namnfronten?

Snitt blir nog perfekt för dej, det kommer att gå supersmidigt! Så nu väntar vi bara på datumet =)

Kramis!

AnnaHanna sa...

Hoppas sträckningen blivit bättre - men du vet - det är den gravides lott att bli rundad av gamla tanter och farbröder med rullator :-)
Schysst att sängarna är till belåtenhet och jag tror att det kommer att gå jättebra med snitt. Det är helt en OK upplevelse - se till att sköterskan inte fastnar i kateterslangen innan du är bedövad bara för det gör ONT! :-)
Kraaam //Anna

Anonym sa...

Åh, Karin!
Då får du förhoppningvis snusa bebis innan mig!
Här hemma håller jag tummar o tår för att jag ska "gå över" även denna gång... Vill inte föda med gipset! Jag ska ju bada ;) Var det bästa med hela Elias förlossning att få "krypa" ner i det varma badet.
Lycka till med allt!
kramar
Lina
*gips av 20 feb
*bf 21 feb