fredag, januari 06, 2012

Dag 138

Kände när jag vaknade imorse att förkylningen verkar hålla sig i schack, skönt! Jag och sonen började dagen med att åka till Sickla och gå på bio, mysigt :)

På eftermiddagen kände jag mig fortfarande ok och bestämde att en tur till gymmet stod på agendan! Träffade på min kompis Henke där, kul :) Inte sett honom på länge och han hade (precis som jag) förändrats en hel del. 20 kg lättare och mycket mera muskler! Kul att se andras stora förändringar! Idag blev det nytt rekord på 5km löpband, som jag nu klarat av på 34,05 min. Jag kämpar på för att stänga av/blockera spärren i mitt huvud som säger att jag inte orkar springa fortare/längre. För som det är nu så orkar kroppen/benen mera men "lat-rösten" i skallen pratar alldeles för högt ibland. Förutom löpbandet blev det lite cykel och 30 minuter styrka.

Väl hemma bjöd maken på lyxig middag bestående av hummer, oxfile och glass. MUMS!!! Tur att jag körde hårt på gymmet innan :)

1 kommentar:

P-lina sa...

Kämpa på! Visst orkar benen mer än knoppen , man får sätta upp små mål. Typ nästa gång ska jag springa 3,5 km UTAN att stanna och jag kommer att klara av det, oavsett om jag så ska krypa i mål ! Sen till nästa gång så lägger du på lite till osv. Man klarar mer än man tror! Du är duktig ! Jag lär ju få starta om nu efter att ha varit sjuk ... Men det är bara att kämpa på ! Kram !