tisdag, november 29, 2011

Dag 100

Wow, idag är det 100 dagar sen jag började min Itrim-resa! Jag har tappat drygt 20 kg nu och det känns så bra! Jag ångrar mig inte en sekund att jag tog steget och jag får ofta frågan om det inte varit jobbigt och jo visst har det varit jobbigt en del dagar (speciellt i början) men det har varit så värt allt det jobbiga! Jag har verkligen kommit igång med träningen och det är min största vinning, att jag nu tränar ca 3 pass i veckan plus min vardagmotion. Jag mår så mycket bättre och framförallt så orkar jag så mycket mer :) Dom sista kilona går lite långsammare men jag tror att det kan vara bra, så huvudet hänger med lite också. I mitt huvud är jag fortfarande en tjockis och kan bli lite chockad när jag ser bilder eller min egen spegelbild att det verkligen är jag. Huvudet hänger liksom inte med, där finns en bild av hur jag ser ur som är svår att sudda bort. Jag tittar på strl 46/48 när jag är i affären men inser ju sedan att det inte längre är den storleken jag har. Jippi :) Jag äter numera "vanlig" frukost och lunch och sen blir det Itrim-mål till mellanmål och middag. Det som jag tänker mest på när jag äter den vanliga maten är att hålla bort så mycket kolhydrater som möjligt! Funkar bra :)

Idag när jag lämnade Ebba på förskolan frågade en av fröknarna hur mycket jag gått ner och gav mig massor av beröm. Roligt och en bra boost för både det fortsatta kämpande och självförtroendet :)

1 kommentar:

Lilla07an sa...

Hej! Jag tänkte maila dig, men jag hittar ingen mailadress här inne. Vore jätteglad om du ville maila mig din adress så jag kan fråga dig en sak.

Mvh/Maria