fredag, oktober 28, 2005

Veckans magbild o lite annat!

Hejhej! Äntligen fredag och helg....fast iofs betyder just den här helgen jobb för mig...jobbar lörd o sönd natt...men är ledig inatt iaf :-) Elias har sover som en stock sen några timmar tillbaka och sambon festar nog som bäst med sina arbetskamrater på finlandsbåten. Själv sitter jag och läser lite mail, lyssnar på TV:n i bakgrunden och tänkte uppdatera lite här innan jag går mot kudden!

Veckans magbild:

v 23+0


Imorse när Elias fick sin frukost så skulle han absolut ha picknick och dukade på golvet med sin gosefilt:

Sötnosen :-)

Nu ska lilla godingen inte frysa om fötterna...2 par nya skor inhandlade:

Kängorna har jag tänkt att han ska börja ha nu när det är kallt och stövlarna senare i vinter när det blir kallare o snön kommer! Elias älskar rött och valde ut dessa kängor på en gång, tur att dom fanns i hans storlek :-)

Nu ropar min kudde på mig!

natti /K

4 kommentarer:

Mindi sa...

Jätte fina stövlar!

Ja det är svårt det där med kläder..... Sen är det oftast kallt på morgonen men fram på dagen så blir det varmare. Så jag brukar ha en tjock jacka på morgonen och skicka med en lite tunnare ifall att det blir för varmt. Tjejerna har flera par stövlar men det är svårt det också... men de har haft sina varma stövlar några gånger nu och jag tror som så att de värmer lika bra även om det är ett par minus som om det är 15 minus. De blir liksom aldrig för kalla. Likadant med overall och så. Till stövlarna kan man ju dessutom ha extra sockor till om man vill!

Kraaaaaaaaaaaaaam

webmosterhelene sa...

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiin mage!!

Vilka fina stövlar Elias fått, superfina!!!

Kram
/Helene

AnnaHanna sa...

Jag trodde jag redan skrivit på denna dag men det hade jag ju inte *förvirrad* så jag gör det nu.
Mysigt ser det ut med inomhuspicknick i alla fall. Schyssta pjuck har inhandlats också!
Puss & kram //Anna

Anna sa...

Vilken härlig mamma mage du har nu! Snygga vinterskodon hanhar fått. Jag skulle nog göra tvärt om med dom. Min erfarenhet är att Kavaten är kalla för dom små fossingarna. Detta pga av den hårda sulan som gör att dom inte kan arbeta med fötterna så mycket. Men det är vad jag tycker det.