lördag, oktober 01, 2005

Lördagsbabbel

Igår var ju jag och Elias på lunch- och fikadate i Farsta med våra vänner Anna och Nova, tänkte börjar med att visa en bild av dom söta fikabarnen:
Elias och Nova med varsin chokladboll, gottigt!

Idag fick jag sovmorgon...så otroligt skönt och välbehövligt! Vid klockan 12 (!!!!) kom Elias in och väckte mig och sa att det var dags att gå upp. Visst hade jag hört dom innan..vi har ju inte världens största lgh så även om man sover så hör man ibland dom som är uppe. Skönt iaf att slippa gå upp tidigt!!! :-) På kvällen var vi hemma hos Fredrik, Marie och Klara i Huddinge och käkade middag och fikade, very nice! Marren lagade supersmarrig fiskgryta med saffran *mums*. Elias och Klara lekte och busade massor och leker bra tillsammans trots ålderskillnaden...Elias är ju 3 och Klara 1. Elias är dock noga med att påpeka att han är stor och att Klara är liten och så visar han på sina fingrar hur gamla dom är! *sötnosen* Väl hemma igen var det läggdags för Elias medan jag och Fredrik sjönk ner i soffan och slöade framför TV:n.
Imorn är det min tur att gå upp med Elias och Fredrik som får sova...bäst å gå mot kudden!
kram å natti /K


PS. Detta skulle egentligen kommit in sent igår kväll men då höll dom på med underhållsarbete och det gick inte att göra några uppdateringar i blogen då...så jag daterar det med lördag och lägger in det nu på söndagsmorgonen istället. DS

1 kommentar:

Mindi sa...

Vilka söta små busar ni har du och Anna! Och så goa de där bollarna ser ut... mums. ;)

Kraaaaaaaaaaaaam