tisdag, april 09, 2013

Härliga helgen....

..i Globen Annexet på Stockholm Scrap and Pearl-event är till ända och jag har haft så kul med flera hundra andra pysslare! Mycket skratt, massor av kramar, en hel del shopping och så självklart då skapande. För min del blev det 7 layouter! Då 6 av dessa är till SWE-bloggen kan jag dock bara visa ett alster i min egen blogg idag. Det här, på kära sonen uppe på toppen av Idre Fjäll. Redo att ge sig i kast med backarna. På sidan har jag använt mig att masker och stämplar för att göra bakgrunden på pappret.Delar av lövrankan har jag skurit ut för att få ner fotot bakom löven. En enkel LO som både jag och sonen blev nöjda med!


Övriga alster kommer här i bloggen efter att dom visats inne på SWE-bloggen, så håll utkik...här eller där! Jag har dock ett helt gäng alster som redan visats på SWE i år som jag tänkte slänga upp här på bloggen idag. Så får ni titta på dom så länge :)

Nu ska jag ta och njuta lite av min lediga dag :) /K

2 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Den här layouten är så snygg!! Roligt att träffa dig Karin! Skrattar fortfarande åt att världen kan vara så lite, så gjorde även min dotter när jag berättade. Ses snart igen!

KRAM

AnnaHanna sa...

Den är jättefin! Tack för helgen =)