måndag, augusti 29, 2011

Dag 8, en riktig skitdag!

Vaknade inatt med tandvärken från h-vetet och den höll envist i sig fram till morgonen. Jorå, jag vet att jag har en trasig tand som jag borde lagat för länge sen, men jag gillar inte tandläkare och har därför (dumt nog) ignorerat problemet! Imorse fanns ingen återvändo, det var bara att ringa tandläkaren och jag hade tur och fick en tid idag. Förmiddagen på jobbet var en plåga som inte blev bättre trots Citodon! Vi 13-tiden klev jag in på Folktandvården och ca 45 minuter senare klev jag ut med en provisoriskt rensad tand,bedövad i halva ansiktet, 2 nya tider a´ 1½ timme och närmare en tusenlapp fattigare. På onsdag ska tanden (vars rötter var döda) rensas på riktigt och jag lär bli ytterligare några tusenlappar fattigare! Suck!

Innan jag gick från tandläkaren sa hon att jag inte fick tugga på en och en halvtimme.....inga problem jag ska inte tugga på två veckor!

Som lite grädde på moset gick jag sedan till doktorn på Aleris och fick några prickar bortskurna. Känner mig lite som en slagen hjälte idag då förkylningen fortfarande håller mig i ett järngrepp!

Stegat har jag gjort ändå och målet lär bli uppnåt idag med. Nånting positivt :)

Dagens steg: 11772

1 kommentar:

P-lina sa...

Nämen gumman ... usch. Tur att tuggandet inte var nåt problem iaf! Vilken dag du har haft...och ändå har du lyckats på ihop dina steg! Bravo!

Du är jätteduktig! Keep walking!

ps:LÄNGTAR TILLS DEN 8/9!!!!!