fredag, oktober 30, 2009

LOs ~ Vår egen Pippi & Finaste killen

Som jag nämnde häromdagen så var det stor scrapträff i Stockholm i helgen som var och Helene utmanade mig att testa en (för mig) ny stil: ”shabby chic-stilen”. Jag som gillar det färgglada, lite raka kanter och ordning hade först lite svårt att knöla ihop, riva sönder och skita ner en massa (för om jag fattat rätt så är "skitigt" och rivet känntecken på shabby-stilen)…men efter en liten stund gick det som på räls och var helt galet roligt. Helt klart en stil jag kommer fortsätta scrappa och blanda med min annars färgglada, lekfulla stil! Här kommer lite bilder på helgens 2 alster:

Vår egen Pippi:

Detta är min allra första shabby-LO, gjord i lördags.


Detaljbild:

Massor med blommor, halvpärlor, distressdyna, chalk, spets....

Finaste killen:

Denna gjorde jag på söndagen till en av tävlingarna, "Bingobrickan". På den raden jag valde skulle man ha med: spets, nåt av metall, swirls och blommor...och då passade det ju kanon att göra en shabby-LO till tyckte jag. Jag blev jättenöjd med denna och det kändes otroligt kul att den sen vann tävlingen som hade över 20 underbara bidrag *stolt*

Detaljbild:

Färg, färg, färg...i det här fallet en hel del crackle-paint och distressdyna. Alla blommor, spetsen, kanter osv är inkade med antingen distressdyna eller chalk.

Idag är det fredag *love* och snart kommer Hjeltarna på tacomiddag och fredagsmys :)

kram /K

4 kommentarer:

Jozebelle sa...

Wow underbara båda två....gillade dom jättemycket.

Jag har också fått utmaning av Helene att använda wellpapp, akrypfärger, känns det igen skratt och stämplar...den ska jag koppla ihope med en jag fick nu ikväll med rött, svart och lila....lite spännande.

kram

~ankiann~ sa...

Så fina är de, och ännu bättre in real life :) Har du scrappat något mer efter träffen?

Claudia79 sa...

Jag förstår att den vann!! Toksnygg!

Emma sa...

Verkligen jättefina! en vacker dag kanske jag också vågar lägga lager på lager av saker, hittills håller jag mig till stämplar ;-)