torsdag, september 18, 2008

Tur i oturen!

Igår när jag kom till dagis för att hämta lilla loppan så hade hon näsblod i båda näsborrarna. Det visade sig att något av dom stora barnen lekt med en hockeyhjälm, snurrat med den o tjong så fick Ebba den rakt på näsan :-( Hon hade såklart blivit jätteledsen o blodet rann. Fick sitta hos fröken o bli tröstad! När jag kom en timme senare hade blödandet avtagit o hon var glad igen. Näsan såg inte sne eller svullen ut..skönt det iaf! Var lite orolig att det skulle svullna upp massor senare...men imorse hade näsan fortfarande sin normala form o färg o skruttan var go och glad. Så otur att hon råkade få hjälmen på sig och tur att det tog så pass "bra" som det ändå gjorde...inget brutet, svullet eller blått!

Imorse var det riktigt kyligt här...ca 5 grader *brrrr* på termometern tror jag det stod. Så det var fram med tjockare jackor för båda barnen.

Nu ska jag botanisera lite bland dom härliga papprena som kom i lådan häromdagen från Forma Hantverk..o sen om några timmar iväg till jobbet på kurs!

kram /K

2 kommentarer:

Anna sa...

Aj, aj, aj lilla näsan. Fy fabian vad det gjorde ont på stackars lilla Ebbisen.

Höstkramen ANna

Jozebelle sa...

Hejsan

Visserligen var det inga nya LO men mycket har du skapat...

Hoppas få se vad du fick gjort i helgen, hade du det trevligt på söndagen med??

Kramizar Ann-Marie