tisdag, mars 25, 2008

Hemma!

Ryktet om snö i Stockholm var ju dessvärre ingen överdrift...massor med snö möttes vi av när vi kom söder om stan. Kändes rätt knasigt efter att ha kört på snöfria vägar hela vägen hem från Idre och så pang var det helt vitt när vi nådde Haninge. Jag och sambon var mindre nöjda medan barnen såg väldigt lyckliga ut *ler*

Vi har haft en jättehärlig vecka i lilla stugan tillsammans med släkten :) Vädret har varit kallt men fint, sol och sisådär en meter snö. En morgon var det -33 grader...då blir man inte långvarig på utedasset *s* Som tur är har solen värmt upp luften rätt bra och på dagarna har det inte varit fullt så kallt utan lite mer behagliga -5 ungefär. Barnen har lekt, skottat, åkt pulka och snowracer. Elias var även iväg på längdskidorna en tur...men när ena skidan ramlade av så gav han upp! Ska försöka tanka över fotona och visa några för er så småningom :)

Imorgon har Elias bokat hämtning från dagis med snowracer så han får åka i backen på vägen hem...måste ju passa på medan det vita fortfarande finns kvar :)

2 kommentarer:

Anna sa...

Vad mysigt det låter. Här har det också åkte snowracer mm, även skidor på längden i trädgården.

Men utedass när det är kallt ute är ingen hit! vi hade det på fallskärmsklubben, brrr om lilla rumpan. Eller min är ju inte så liten då.

Vårkramen Anna

Fembarnsmamma och student sa...

Välkommen hem!