söndag, juli 22, 2007

Helgen!

Hejhallå!
På lördagen tog vi en lugn start på helgen, pappan i familjen fick sovmorgon och vi andra myste lite framför morgon-tv:n och var ute på tomten i solen och fixade lite. Jag och Elias planterade ut hans solrosor som vi hoppas ska växa sig stora i rabatten nu! Ebba och Elias studsade och busade massor och vid 10 väckte vi pappan...dags att komma upp och äta frukost nu tyckte vi. Tjugo minuter senare väckte vi pappan igen :-) Då masade han sig faktiskt upp ur sängen!

Efter lunch bar det iväg till Farsta. Grabbarna roade sig med biltvätt i OK:s tvätthall medan jag och Ebba tog en sväng i affärerna inne i centrum. På kvällen blev vi bjudna på middag hemma hos Andreas och Catrine :-) Dom har två katter..en liten och busig (Betty)och en stor och lite mer lugn (Skrållan). Elias hade så kul och jagade Betty runt lägenheten. Ebba var mer reserverad mot katterna...men ändå väldigt nyfiken. När någon höll henne i famnen gick det bra att vara ganska nära katterna..men om dom kom gående på golvet där hon stod var det otäckt...fast lite spännande också. På vägen hem var det två trötta barn i bilen! När barnen somnat på kvällen gick Fredrik ut och vaxade och polerade bilen...oh, va den blänker nu :-)

På söndagen var det min tur att få sovmorgon...fast den blev inte så mkt längre än dom andras eftersom Ebba och pappan sov till nio och jag sedan blev väckt strax före tio...men det var skönt att sova ut lite iaf! När det var dags för lunch orkade varken jag eller Fredrik fixa nåt....så det fick bli en tur till det stora gula M:et...barnen var glada! Efter lunch fick vi besök av Andreas och Catrine som kom över på fika :-)

Lite bilder från helgen:


Ebba vattnar...både blommor och sig själv :-)


Fredrik njuter av sen frukost och morgontidningen på altanen


Badbollen har smitit in i busken och Ebba har just kämpat för att få ut den därifrån. Känns som att det är bollen som är ute och går med henne *ler*


Hoppilopp! Ebba och Fredrik studsar :-)


Lilla pinn-tjuven ser väääääldigt oskyldig ut när vi frågar hur pinnarna kommit ur lådan *s*


Elias skurar alla bilens mattor och Ebba kollar så att det går rätt till


Fredrik klappar och beundrar den blänkande bilen *ler*


Catrine och Elias kastar vattenballonger ute på gångvägen. Två fulla bunkar hade dom..så det blev några plask på marken :-)


Fredrik och Andreas ser ut att diskutera viktiga saker


På söndagskvällen roade sig dom små liven med att rycka blombladen på rosorna....efter en stund var hela altanen täckt av rosa blad. Så fint så :-)

Det var alles för nu! Hoppas att ni andra haft en skön helg!

kram /K

2 kommentarer:

Malin m Linus+Anton sa...

Hejsan. Tittar in här med jämna mellanrum men jag är dålig på att skriva nått :-) Lagom lat helg ni haft. Kram

Anonym sa...

Ser verkligen avkopplande mysigt ut, som ni hade det i Idre!!
La till dig nu i mina blogglänkar!
Kramens