söndag, oktober 14, 2012

Lite scrap...

För två veckor sedan var det härliga underbara Stockholm City Scrap-träffen och trots att det gick trögt så fick jag en del skapat. Bazzill Kraft och turkost var det som väckte min skaparlust mest, här är mina tre Kraft-alster från den helgen. Jag tycker om alla men den översta är jag allra mest nöjd med :-) Den i mitten vann jag första pris med i Creativicas tävling, jättekul!! Den understa gick trögt som attan att skapa men till slut blev jag riktigt nöjd och kombinationen kraft, turkos, gul och svart är i mitt tycke härlig!!
Igår var det träff med bästa SWE-teamet och jag skapade min första "she art", en canvas i storleken 15*15 cm. Den var jättekul att göra och jag har redan påbörjat en till. När jag sett she art innan har dom ofta saknat ögon, näsa, mun....men jag gillar inte riktigt ansiktslösa varelser så jag blev riktigt nöjd med pussmunnen och dom blundande ögonen som jag gav mig på att måla dit:

Det var alles för idag men mer kommer :)
/Karin

3 kommentarer:

ScrapMyran sa...

Ooo så roligt att få titta på lite nya skapelser - de är så jädra läckra allihop och sen har ju jag haft äran att se dem irl och då är de ÄNNU läckrare! Kram på dig och tack för allt skoj vi varit med om på sistone!

AnnaHanna sa...

Såå fina grejer!
Och, som tidigare kommentator sagt, ännu finare i verkligheten.
Håller med om att det är otroligt enahanda med crosstrainerträningen, men det är ju bra att det finns alternativ =)
Kram!

Helena sa...

Verkligen ÄLSKAR den översta LO:en. SÅÅ fin!