måndag, mars 23, 2009

Blö, nu..

...blev det så där dåligt med uppdateringarna här igen. Fotat har jag gjort en hel del (inte varje dag dock) men bilderna ska ju hit också. Tänk om det kunde ske genom en fingerknäppning *drömmer* Jag ska se om jag orkar ta mig i kragen o blogga lite mer flitigt snart. Just nu känns det motigt att "jobba mig ikapp" alla bilder så jag kanske låter mars vara som det är och tar nya tag 1 april igen! Ska fundera lite till :)

Nåt som jag däremot gör flitigt är går...och går...och går... Stegutmaningen (gå till Prag innan 10 juni) startade på mitt jobb för en vecka sedan o den måste jag ju självklart vara med på. Det här var nog precis den sparken i baken jag behövde för att komma igång med promenerandet igen. Imorse gick jag till jobbet, kvart i sju (ja, på morgonen...lite chockad själv över detta) begav jag mig hemifrån för att var på jobbet (närakuten idag) till halvåtta. 37 minuter tog promenaden o jag kände mig så nöjd när jag var framme :)

jobba jobba /K

1 kommentar:

Saawan sa...

Wow, impad av gåendet! När det gäller 365 ska det ju vara skoj, inte ett tvång. Jag fotograferar var dag men lägger inte upp bilderna alltid. Det är ju inte det som är det viktiga (jag sätter mina i ett album och ja, jag ligger efter med det).

Kram!