torsdag, januari 10, 2008

Stolt kille!

Imorse väcktes jag av att Elias glatt skuttade upp hos mig i sängen och stolt visade att han hade en lös tand :) Han vickade fram och tillbaka på den och såg så glad ut. När vi kom ut i köket ringde han mormor och morfar och berättade. Stora killen :)

Ebba har börjat babbla på en massa nu och härmar dom flesta ord vi säger. Hon har ju varit fullt upptagen med sin fysiska utveckling...vill ju klättra och göra allt som storebror gör *ler*...så pratande har tills nu bestått av ett fåtal ord och gester. Hon vet ju att vi förstår henne ändå och har väl inte tyckt att hon behöver prata mer än det hon gjorde...men nu verkar det vara en massa prat i henne som vill ut :)

Igår var det två lyckliga barn som demolerade och åt upp stora delar av pepparkakshusen här hemma. Idag ska jag försöka plocka undan julsakerna...granen har jag lovat Elias att låta bli så att han får vara med och plocka bort allt pynt från den. Innan jag gör nån nytta ska jag dricka en kopp kaffe och ta en match eller två på Betapet!

Ha en bra dag!
kram /K

1 kommentar:

Anna sa...

Åhh kommer ihåg hur lycklig Felicia var när hennes första tand vaar lös. Det är något stort som händer i deras liv då. :O)

Vinterkramen Anna