söndag, september 02, 2007

Attjo prosit!

Ebba är precis klar med sin inskolning på dagis och dagisbacillerna har hittat till mamman och pappan i familjen! Förutom förkylning så har inskolningen gått toppen för henne, hon verkar trivas på dagis med alla barnen och leksakerna :-) Skönt att hon har storebror där också, även om han är på en annan avdelning så ses dom ju ute på gården.

Jag ska försöka vara lite mer flitig bloggare snart igen...men som ni säkert känner till så har tiden en förmåga att bara rusa ifrån en och då får bloggen och datorn stryka på foten.

Tack för er kommenterar om bilderna från semestern :-)


kram /K

5 kommentarer:

Sandi sa...

KÄRA NÅN!
Sist jag var in här var Ebba-sötingen bara liten bebis!
Nu är hon ju en stortjej, nästan :) Oj vad de växer o så fort det går!
Hoppas allt är bra med er, men det verkar nästan så.
Kram!

Anonym sa...

Jaaaaaa, in o blogga,, j e biten nu ju,, aktiv på nåt iaf,, *s

Kram

Malin B sa...

Kul att hon trivs på dagis. Anton är med färdig inskolad nu och det har gått över förväntan. Han insåg andra veckan att jag faktiskt försvann när jag vinkade hejdå. Så ledsen har han ju varit men bara för en kort stund. PÅ måndasg börjart min skola.

Kram

Carina sa...

Hej!
Det är bara jag Carina från Mysbebbar,jag har ju haft världens problem med mitt internet och har nu bytt leverantör och även mailadressen...
Så sen då jag skulle ändra adressen för Mysbebbar så kunde jag ej komma ihåg mitt användar namn och lösen....Så har reggat ett nytt och ställt mig i kö igen för Mysbebbar, hoppas det blev rätt nu...
Hur lång tid tar det innan man är med igen?

/Carina
lindstrm@comhem.se

Suss sa...

Hallå Karinvännen!
Kikar in och läser lite. Trist med sjukdomar men jag har två superbra tips som funkar mot alla sjukor.
Nummer 1 med risk för skapa ett beroende hos dej säger jag det... Alcogel. The one and only bakteriedödare. Alcogel på händerna vid minsta tecken på sjuka. Magsjuka, förkylning...allt. Jag tar det på mina egna händer några gånger per dag, före intag av mat eller så eftersom jag träffar så många bacillspridare (skol- och dagisbarn) varje dag. Alltid innan jag åker hem med så jag inte drar med mej skiten hem.
Vid magsjuka användes Alcogel på hela familjen så fort jag kommer åt dom. (Behöver jag inflika att JAG är beroende? hihi)
Nummer två. Nässpray. Alltså koksaltlösningen Renässans, inte Nezeril eller liknande. Ta en puff i varje näsborre morgon och kväll (det är ingen fara då det bara är saltlösning). Det tar bort alla basiller du drar in. Funkar perfekt och ni slipper förkylningar.

kram från doktor Suss =)