lördag, oktober 29, 2011

Förnekelse!

Ja, det är nog ett ord som beskriver hur jag tänkte eller rättare sagt inte tänkte när jag var som störst. Jag förneka och liksom på nåt sätt ljög för mig själv att det inte var så illa som det var. MEN, bilderna i inlägget nedan ljuger ju inte och jag sitter liksom här och gapar när jag tittar på dom vänstra bilderna och inser hur jävla illa det var. Den där fet-rumpan var inte å leka med :( Nu är det dock fokus på dom högra bilderna och dom resterande 10-12 kg som ska bort innan jag når min målvikt. Heja mig :)

fredag, oktober 28, 2011

Dag 66 - bilder

Det gör ju minst sagt lite ont att visa dom vänstra bilderna...förebilderna alltså...men bara bita i det sura äpplet o inse att det var så illa. När jag når mitt mål kommer ytterligare jämförelsebilder med samma kläder. Jeansen är redan idag alldeles för stora och kasar ner från midjan :)







Kära dottern hjälpte mig att fota bilderna idag...så lite olika vinklar på korten men jag gissar och hoppas att ni trots det ser skillnaden :)

kram /K

torsdag, oktober 27, 2011

- 16 cm...



...midja efter två månader med Itrim :-)

torsdag, oktober 20, 2011

Dag 60

Tjohoo, -3,5kg senaste två veckorna och totalt -14,9 kg sedan starten för knappt två månader sen!!!


onsdag, oktober 19, 2011

Dag 59, shopping!

Jag har inte shoppat så mkt nytt sedan jag gått ner då jag liksom tänkt att jag ska ju gå ner mer så lika bra att vänta...men nu har mina gamla kläder börjat bli väl stora. Förra veckan köpte jag mig en ny ludd-fleece-jacka, mysig!! Idag var jag och Ebba på H&M och den affären brukar jag inte kunna handla dom vanliga storlekarna på...så det var stooooor lycka när snygga jackan i strl 42 (alltså inte ens största storleken) satt som en smäck. Happy happy :) Imorn är det vägning och gruppträff igen, spännande!!


Nöjd :)

söndag, oktober 16, 2011

Dag 56, rekord!!

Tog mig i kragen och åkte iväg till Itrim för ett pulspass. Veckans 4:e, vilket är rekord vad gäller antal pass på en vecka. Heja mig :)

Dag 56

Det rullar på och imorn börjar vecka 9 :) Har alltså klarat 8 veckor med måltidsersättning och träning!Den här veckan har det blivit tre cirkelträningspass och stegmålet uppnått! Min högra höft har dock börjat bråka och gör j**ligt ont av och till, känns INTE kul när jag äntligen börjar känna att jag orkar ta i ordentligt på träningen och kroppen börjar förändras. Hoppas att smärtan avtar om jag är lite snäll mot höften!

Igår var det 40-årsfest för en av mina bästa vänner och det gick överraskande bra att äta min egen mat och inte dricka alkohol. Lyxade dock till det med lite Cola light :) Festen var jättekul och jag fick många kommentarer och frågor om min viktminskning. Beröm och hejarop är verkligen bra för självkänslan :)

lördag, oktober 08, 2011

Dag 48

Började denna rätt så kalla lördag med cirkelträning på Itrim. Mitt tredje pass den här veckan. Rekord för mig :) Träningen gick bra och jag gick nöjd därifrån. Det soliga humöret fick dock ett abrupt slut när jag tappade min Samsung Galaxy i asfalten med skärmen neråt.....den är nu helt krackelerad *morrmorrmorr* Nåja, försöker tänka att händer det inte värre saker får man vara glad...men nog faan är det irriterande!

fredag, oktober 07, 2011

Elva kilo

....smalare Karin :-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Dag 47

Gomorron! Igår var det vägning och gruppträff igen. Mitt mål för denna vägning var att komma under 30 i bmi och det lyckades jag med. 29,9 är mitt bmi nu och det betyder att jag inte längre har fetma utan "bara" är överviktig :) Det är lång väg att gå till slutmålet men det här kändes som en viktig och väldigt rolig milstolpe på vägen!!! Heja mig :)

lördag, oktober 01, 2011

Dag 41

Nej då, jag har inte gett upp. Bara varit lite dåligt på att blogga *ler* Äntligen har jag kunnat/orkat börja träna igen. Var och körde cirkelträning i torsdags och idag och det kändes riktigt bra :) Maten går bra även om det vissa dagar känns skittråkigt rent ut sagt. Det sociala livet blir liksom lite lidande och trist av det här....men som tur var har jag underbara och stöttande familj och vänner som förstår att mitt fokus ligger på "Itrimmandet" i några månader.

Har ju inte kunnat låta bli att väga mig hemma och enligt min hemmavåg har jag gått ner ca 11 kg sedan Itrim-starten den 22 augusti :) Jag känner mig peppad att köra vidare och när jag inser att mina kläder har växt i garderoben så känns det väldigt väldigt bra!

Tillägg: Avslutade dagen med 4 km:s promenix :) Åsså måste jag ju berätta att imorgon är det halvtid....jag har alltså klarat halva tiden med måltidsersättning. Weeeee :)