fredag, januari 25, 2008

Server-krasch :-(

I lördags drabbades vi av strömavbrott till följd av det eviga blåsandet. Så det blev några timmars mys med ljus och ficklampor här hemma. Det som var ett mindre mysigt resultat av strömavbrottet var att vår server vägrade starta upp sig efter att ha blivit nerstängd så abrupt. Så om ni ser att det saknas en del bilder på min blogg så är det för att dom är länkade via vår gamla server och därför inte visas i dagsläget. Den kära sambon har fixat ny server och jag hoppas att länkningen ska funka snart också!

Fick en fråga om mera scrap från Anna här..och jo, jag har scrappat mera..ska scanna och visa vilken dag som helst :)

kram /K..som ska ta o fixa lite kaffe nu...

fredag, januari 11, 2008

Mer scrap!

Dessa sidor är skapade i november när jag, Helene och Anna hade en scrapdate. Tyckte att det var dags att ta mig i kragen o scanna in dom...och visa er såklart :)


En färgglad sak på lilla godisälskande loppan :)


Jag och sambon på maskerad! Min första LO i lila toner.


Ytterligare en LO med mig och sambon. Tänkte som så att det kanske kan vara kul för barnen att även ha sina föräldrar med i albumen i framtiden :)

torsdag, januari 10, 2008

Scrappat!



Idag kliade det riktigt mycket i pysselfingrarna...så när julsakerna var undanplockade slog jag mig ner i min scraphörna :) Det blev en sida till Elias album och ett grattiskort (som jag ska ge bort o därför inte vill visa här ännu).

När jag hämtat barnen från dagis så roade vi oss med gran-avklädning..men själva gran-nedmonteringen lämnade vi till pappan i familjen :) Jag hör att han kämpar där upp för att få ner den i kartongen...kanske ska gå upp o se om han vill ha hjälp *ler*

Stolt kille!

Imorse väcktes jag av att Elias glatt skuttade upp hos mig i sängen och stolt visade att han hade en lös tand :) Han vickade fram och tillbaka på den och såg så glad ut. När vi kom ut i köket ringde han mormor och morfar och berättade. Stora killen :)

Ebba har börjat babbla på en massa nu och härmar dom flesta ord vi säger. Hon har ju varit fullt upptagen med sin fysiska utveckling...vill ju klättra och göra allt som storebror gör *ler*...så pratande har tills nu bestått av ett fåtal ord och gester. Hon vet ju att vi förstår henne ändå och har väl inte tyckt att hon behöver prata mer än det hon gjorde...men nu verkar det vara en massa prat i henne som vill ut :)

Igår var det två lyckliga barn som demolerade och åt upp stora delar av pepparkakshusen här hemma. Idag ska jag försöka plocka undan julsakerna...granen har jag lovat Elias att låta bli så att han får vara med och plocka bort allt pynt från den. Innan jag gör nån nytta ska jag dricka en kopp kaffe och ta en match eller två på Betapet!

Ha en bra dag!
kram /K

fredag, januari 04, 2008

Gott nytt 2008...

...önskar jag er som läser min blogg :)
Hoppas att ni haft en bra jul- och nyårshelg!

Vi har firat julen här hemma med nära och kära. Massor av paket, god mat och trevligt sällskap blev det! Nyår firades enligt tradition (7:e året i rad nu) hos våra vänner Ida och Fredrik och deras barn.

Klockan är sju och det betyder att Bolibompa är slut och jag ska se till att en mkt trött men nöjd kille kommer i säng. Vi har varit på Disney on Ice idag och han var såååå nöjd och ser redan fram emot att få gå igen nästa år :) När vi kom hem var vi ute i snön och lekte, man får ju passa på medan den är kvar.

Vid åtta ska jag bänka mig framför TV:n och se vad Fredrik & Filip går för i "På Spåret"!

Ha det bra!

torsdag, januari 03, 2008

Gaaah....

...va mycket snö vi har nu och mer ska det bli säger dom :-o

Barnen var såklart överlyckliga när dom såg att det var alldeles vitt ute i morse. Själv är man ju så tråkigt så man suckar mest och tänker på hur jobbigt det är att skotta fram bilen, skotta uppfarten och allt annat som kommer med snöröjning på villatomten. Fast det är klart att hjärtat smälter när man ser barnens leenden när dom står där med näsorna tryckta mot rutan. Hoppas att snön stannar kvar ett tag nu när den väl är här...så det hinns med en massa kälk- och pulkåkning! Dags för kudden här nu....hoppas att det inte kommit ännu mera vitt imorn....för det räcker bra som det är :)